Splošni pogoji

Uvod

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.vrednotenje.eu

Pravice intelektualne lastnine ter vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. RJ FINANCE d.o.o. (P.E. VREDNOTENJE.EU) se obvezuje, da bo storilo vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

Spletna stran www.vrednotenje.eu je intelektualna lastnina podjetja RJ FINANCE d.o.o. (P.E. VREDNOTENJE.EU) Vsa besedila, slike, grafike in drugi dokumenti so avtorsko zaščiteni in jih ni dovoljeno kopirati, razmnoževati, prepisovati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati brez pisnega soglasja podjetja RJ FINANCE d.o.o. (P.E. VREDNOTENJE.EU)

Omejitev odgovornosti

Podjejte RJ FINANCE d.o.o. (P.E. VREDNOTENJE.EU) se bo trudilo za pravilnost, ažurnost in resničnost podatkov na spletni strani, vendar RJ FINANCE d.o.o. (P.E. VREDNOTENJE.EU) niti druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah, ne more biti odgovorna za morebitno škodo, izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe spletne strani.

Podjetje RJ FINANCE d.o.o. se bo trudilo za nemoteno delovanje spletne strani, vendar ne more biti odgovorna za morebitno škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi motenega delovanja spletne strani.

RJ FINANCE d.o.o. si pridržuje pravico, da lahko spletno stran kadarkoli, brez predhodnega obvestila, spremeni.

Varstvo osebnih podatkov

Kakršnikoli podatki, ki jih RJ FINANCE d.o.o. (P.E. VREDNOTENJE.EU) pridobi preko spletne strani www.vrednotenje.eu, so namenjeni izključno za interno rabo in v namen, zaredi katerega so bili posredovani. RJ FINANCE d.o.o. (P.E. VREDNOTENJE.EU) osebne podatke varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Zaščita zasebnosti in uporaba piškotkov

Ob prvem obisku spletnega mesta, se na vaš računalnik shrani “piškotek”, ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami tudi preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki skrbijo za boljšo komunikacijo z spletnim mestom in s pomočjo katerih denimo spletno mesto lahko vodi vaše osebne nastavitve. Pomembno je vedeti, da preko teh datotek nikakor ne moremo priti do vaši osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vaše računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema, itd.). Podatki, ki jih boste vpisali na spletnem mestu, so nam poslani preko spleta v nezaščiteni elektronski obliki, zato so lahko na razpolago tudi tretjim osebam. Zaradi varovanja Vaše identitete in zasebnosti ne vpisujte osebnih podatkov, za katere ne želite, da so razkriti.

Za potrebe spletne strani www.vrednotenje.eu uporabljamo naslednje piškotke:

Sejni piškotek. Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev. Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

Piškotki Google maps. Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev na vdelanih zemljevidih.

WordPressovi piškotki. Piškotki, ki jih zapiše sistem za urejanje vsebine.

Piškotki Google Analytics. S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Cookie usage. Če želite blokirati Google Analytics, to lahko storite na tej spletni strani.

Kako upravljati s piškotki?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.

V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku:

Sprememba pogojev

RJ FINANCE d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

Pristojno sodišče

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Ljubljani.

Zaključek

Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

Scroll to Top